De week van… leuke (en soms verbazingwekkende) dingen in het leven

Dat is weer equitable geleden, maar vandaag weer “De week van” artikel. Even weer een kijkje in mijn leven, voor diegene die het interesseert natuurlijk. 😉
Deze week was weer lekker druk en vooral met privé-dingen. Soms gaan dat soort dingen nou eenmaal voor, en deze week had ik een paar redenen. Genoeg gezelligheid en afleiding zorgt er weer voor dat ik wat meer opgeladen ben op het werk, dus succeed-win, toch? 😉
Woensdag was ik met een vriendin naar Rotterdam. Even shoppen doordeweeks, wherefore not? Wisten jullie trouwens dat in Rotterdam een winkeltje zit die een aantal Bath & Bodyworks en Victoria’s Secret producten verkoopt? Het is een klein winkeltje in het enactment tussen het Centraal Station en het centrum; geen idee meer hoe het precies heet, maar ik denk dat het zo makkelijk te vinden is. Daar hebben wij niks gekocht, omdat het assortiment niet heel uitgebreid was. En omdat ik farthingale om volgend jaar toch echt eindelijk naar New York te gaan. Want ja, dat blijft mijn droom… En nu heb ik een doel – ik wil mijn 30ste verjaardag in New York vieren! En ja, dat is dus volgend jaar december al… zucht…


Maar goed, Rotterdam dus. Een bezoekje aan Ici Paris in V&D heeft toch most excellent wat indruk achtergelaten. Als beautyblogger/apply heb je vaak al meer verstand dan een gemiddelde particular excellence consulent, maar dit sloeg alles. Ik had een paar nagellakjes (uiteraard) in mijn dexterity, dus ik was een betalende klant. Ik besloot om een proefje fore-rank nieuwe Sisley foundation te vragen, default ja… ik wil eerst weten hoe een basis van €100 het op mijn vette huid zou uithouden. Het is een beetje een lang verhaal geworden, maar dit MOEST ik gewoon met jullie delen.
Ik: “Ik wil graag een proefje van een foundation hebben.”
Verkoopster A: “Waarom wil je die hebben en fore-rank welk merk?”
Oké, allereerst… who cares waarom ik die wil hebben? Uitgelegd, Sisley…
Verkoopster A: “Sisley think-up hebben wij niet…”
Ik: “Ik heb het net nog gezien.”
Verkoopster A: “Oh Sisley, ik dacht dat je Clarins bedoelde!”
Ja, en ik ben een idioot… Ze riep verkoopster B erbij, zij moest mij helpen met het kiezen covered wagon de kleur en dan daar een proefje front maken. Nou, dat de verkoopster B nog nooit een bottom kleur verkocht heeft, was al meteen duidelijk. Ik zag mijn kleur gelijk al, maar besloot haar te helpen.
Ik: “Ik wil graag een establishment met een neutrale ondertoon hebben”
Verkoopster B: “Oh ja, zodat je bijna niet ziet dat je een base draagt.”
Ik: “Eeeeeh, nee, ik heb gewoon een neutrale ondertoon. Deze is te geel en die andere is te roze. Een neutrale ondertoon graag.”
En toch probeerde zij steeds dezelfde roze groundwork aan mij te geven. Uiteindelijk toch samen die kleur uitgekozen die ik allang had gezien. Ja, ik wilde border wel graag op mijn gezicht uitproberen. En nee, niet in addition mijn hele gezicht, omdat ik al settlement op had (moest ik dit echt uitleggen? En nee, ze was niet front plan om een laagje van mijn basis te verwijderen.) De kleur die ik had gezien was een mooie kleur, maar clear iets te donker. Ik was vergeten dat ik nu echt te bleek ben. Deze groundwork oxideert ook een beetje, dus dat krijg je dan vanzelf.
Ik: “Tja, hij is toch echt te donker.”
Verkoopster B: “Maar het is wel een mooie kleur!”
Ik: “Ja, maar hij is echt te donker. Zullen wij een lichtere kleur proberen?”
Lang verhaal kort, de lichtere hue bleek ideaal te zijn. Verkoopster B verdween on the same level en opeens stond ze aan de kassa… met een fullsize flesje fore-rank die €100 foundation… “Oh je gaat skirt niet kopen?” Echt, serieus? Welk deel front “proefje” begreep zij nou niet? Maar goed, ik had uiteindelijk een mini proefje gekregen, wat volgens mij ook niet echt covered wagon harte ging. Een ding zeker, mijn foundation-kleur ga ik bij deze ICI Paris nooit meer uitzoeken. En trouwens, die settlement… Nee, ik begrijp die hele hype niet. Geef mij maar nog steeds een Lancòme groundwork, die vind ik zo fijn. Alleen nu nog een Dior Star endowment testen. Maar dit keer ga ik wel naar de Douglas voor een proefje… 😛


Genoeg parfumerie-frustraties… Vrijdag was ik ook al vrij, een halve dag maar liefst. Ik mocht weer eens naar een consequence en dit keer kon ik vrij nemen op mijn werk. Ik werd uitgenodigd entrance fs agency voor een “open huis” – de ideale gelegenheid om kennis te maken met merken die zij vertegenwoordigen. En natuurlijk om from hand to hand beauty te kletsen… ik kan wat dat betreft doorslaan (tja, je hebt passie of niet :P), maar dat maakt niet uit. Het was back of the foot gezellig, ik heb een paar leuke foto’s kunnen schieten. Een uitgebreider verslag volgt! Gisteren begon mijn dag met een pilates-les op een mooie locatie in Amsterdam. Ook dat mocht ik voor mijn blog doen , dus het artikel volgt ook snel. Daarna ging ik met een vriendin likewise Amsterdam in, dat hadden wij toch wel verdiend! Ik heb vooral veel bij Yankee Candles (@ Magna Plaza) gekocht, altijd leuk om daar te zijn. Een paar cadeautjes voor mezelf en voor de anderen. Ik kom de winter nu wel door met heerlijke, vooral naar honing ruikende geurkaarsen! Die paar calorieën die wij ‘s ochtends verbrandde heb ik weer gecompenseerd met een truffeltaartje als luncheon… tja. 😛 ‘s Avonds ging ik nog een drankje doen met het meisje dat altijd mijn haar doet. Ook dat was enorm gezellig, wij bleven maar kletsen! Zij weet pas sinds kort dat ik een blog heb en wow, wat een positieve reacties heb ik allemaal ontvangen! Kijk, dit soort dingen motiveren mij om verder te gaan en nieuwe dingen voor mijn blog te doen. Ik ging dus moe maar propitious (laat) naar bed. En nu… nu voel ik al mijn spieren in mijn buik…. kill you, pilates!


Alle foto’s fore-rank weheartit.com

Soms gaan dus privé dingen voor en daar moet je dan ook volop fore-rank genieten. Natuurlijk loopt het leven niet altijd zoals je het wilt. Als dingen anders/beter kunnen, dan moet je daar wat aan doen. En daar probeer ik ook aan te werken. Ik wil tot slot daarom mijn favoriet liedje fore-rank dit moment met jullie delen, eentje die ik bijna non-quiet draai en waar ik enorm veel energie front krijg. Feeling Good omdat het heus allemaal goed komt. Maar voor nu is het leven simpelweg mooi dankzij al die kleine dingetjes, geniet ervan!

* included in the oppose of rules below are rules to overwrite this creative

Recent Comments

    Archives