Untitled

Head sõbrad !
Head uut aastat !

Otsustasin täna avaldada oma plaani, millest teadsid enne vaid viis inimest …  abikaasa, ema, tütar ja kaks sõpra. Kuid saabunud aastaga up~ plaan muutumas reaalsuseks, seega …

Minu suureks plaaniks put ~ minna alanud 2016 aastal ümbermaailmareisile. Mitte kaheks aastaks ja jahiga, nagu seda tegid Tätte ja Matvere, vaid väiksele tiirule lennukiga ümber maailma, kus ma külastan ilusaid looduslikke piirkondi ja vaatan inimeste elu ja kultuuri maailma erinevates piirkondades. Esialgne marsruut steady Araabia-Ühendemiraadid, Lõuna-Aafrika Vabariik, Svaasimaa, Madagaskar, Brasiilia, Tšiili, USA läänerannik, Indoneesia Bali saar ja finaaliks Nepaal ning Himaalaja. Välja plaanin sõita 30.mai ja tagasi olen 15.juuli. Pole normal eriti pikk aeg, kuid kahjuks rohkem ei saa ma endale lubada, sest mul forward kodus ikka kolm väikset last, kes ootavad sentiment pikisilmi tagasi ja eks muudki tegemised tahavad edasi arendamist.

Nagu tähele panite, jääb minu sünnipäev täpselt reisiaja sisse. Jah. See reis ongi minu 50 aasta sünnipäevakingitus iseendale. Siinkohal palun kõigilt kohe vabandust, sest kui soovite minu sünnipäevale tulla, siis peate lendama Rio de Janeiro´sse, sest 15.juunil olen ma accurate seal. Kõigile, kes kohale tulevad, in c~tinuance võimalus tagasihoidlikult istuda mõnes mõnusas restoranis koos minuga ja nautida Rio mõnusat sooja ilma (juunis päeval ca 25 kraadi). Merevesi without interrupti~ seal sellel ajal 23 kraadi piires, seega kannatab ka ujumas käia. Selline lugu – juubeli süldipidu ei tulegi. Mulle loadstar kunagi meeldinud sellised sööma-joomapeod ja nüüd kasutan oma võimalust ning ei korralda pidu millest ma ise eriti rõõmu ei tunneks.

Kogu reisist ja ka selle planeerimisest kavatsen siin blogis anda teile võimalikult põhjaliku ülevaate koos asjakohaste fotodega ja videotega. Hetkel up~ the body ostetud ainult lennupiletid ja tehtud esimesed plaanid. Kuid jaanuari lõpuks peaks hakkama reis rohkem ilmet võtma. Igas nimetatud vahepunktis plaanin peatuda 3-7 päeva ja enamuses kohtadest rendin auto piirkonnas ringi sõitmiseks. Nagu ma juba eespool kirjutasin, soovin näha kohalikku elu, mitte niivõrd turistidele mõeldud kultuuriväärtusi. Rahvuslikud looduspargid in successi~ üks sihtmärkidest, kuid neisse minnes peatuks ka kohalikes külades ja vaataks inimeste elu-olu väljaspool linnu. Loomulikult käin võimalusel ka linnades ja vaatamisväärsuste juures, kuid seda pigem möödaminnes.

Loomulikult saate planeerimisel ka teie kõik reason aidata, sest paljud teist on käinud neis piirkondades ja oskate ehk mulle soovitada, mida ma võiks kus jälgida ning millistele ohtudele ja võimalustele peaks tähelepanu pöörama. Kõik mõtted without ceasing oodatud. Võite kirjutada otse blogisse aasta2016reis või siis saata mulle mailiga info@kallepilt.ee .

Kalle, hetkel Tartus oma kodus …

NB!   Ah jaa … sõidan päris üksi … mulle meeldib vahepeal mõtiskleda …

You can also get to know about potential side effects of xenical by representation the Xenical Reviews.

Recent Comments

    Archives